indret dit nye gamer værelse med det rigtige grej

Har du en teenager derhjemme? Så har du nok oplevet gamer tendensen med fedt lys og fede farver på væggen. Det skal der også til når man er gamer, for ellers rammer du ikke ordentlig i Fortnite. Det er både vigtigt at du har det rigtige gamergrej, men også det bæredygtige sengetøj og de rigtige farver på væggene har indflydelse på hvordan man spiller.

God søvn kræver afslappende forhold

For at du kan performe når du gamer kræver det, at du får ordentligt søvn. Her er det vigtigt med rolige farve på væggene således at du ikke får for mange indtryk når du lægger dig i æsken. Hvis du køber maling til at farve dem sorte givet det en meget dyster stemning som de fleste børn ikke har godt af.

Derfor skal du overveje mere lys i værelset

Hvis man sidder og kigger ind i en skærm mange timer om dagen kan det hurtigt blive hårdt for øjnene. Det er ikke sundt for børn, og som man sagde i gamle dage, så får man firkantede øjne. Det kan dog hjælpe hvis du sætter lys strategiske steder. Både hvidt/gult og rødt lys er godt for øjnene og her er det vigtigt at du har lys bagfra som ikke blænder dig. Derudover er det godt at have lys bag ved skærmen, som ikke blænder dine øjne. På den måde kan dine øjne slappe mere af. Du kender det måske selv fra ambient light i bilen som også får dine øjne til at slappe af

Hvor mange timer om dagen må man spille computer?

I følge sundgaming.dk må du godt lade dit barn spille i 5-6 timer om dagen. Det virker højt og tag hvad de skriver med et gram salt. Men det er rigtigt, at det er ikke lige så skadeligt som man troede i gamle dage.