MJ forventer store resultater

Vi havde en sitdown med MJ fra vores FIFA division for et par dage siden. Han har for nylig kvalificeret sig til 1v1 FIFA Elite turneringen på POWER LAN. Han skal konkurrere på hjemmebane i slutningen af ​​august for at bevise at han kan konkurrere med de bedste FIFA spillere i Danmark.

Han blev spurgt ind til hans forventninger til de kommende begivenheder og resten af ​​året og MJ var fuld af selvtillid:

“Jeg glæder mig virkelig til de kommende offline turneringer. Jeg forventer at deltage i så mange som muligt (Aarhus Open, Danskmesterskabet 1v1 og 2v2, POWER LAN 2v2) og selvfølgelig POWER LAN 1v1 turneringen, som jeg for nylig kvalificerede til .”

Det unge FIFA talent har høje forventninger med hensyn til at holde i god form og få gode resultater:

“Jeg havde nogle gode resultater i de sidste par turneringer, og jeg håber, at jeg kan fortsætte med at spille på et niveau, som jeg kan være tilfreds med. Det er en spændende tid, vi er på vej ind med FIFA 17 lige rundt om hjørnet. at lave en god visning i FIFA 16 før du går over til det nye spil. “

Da han blev spurgt om; hvilke turneringer der er mest spændende, er MJ hurtig til at svare:

“Det danske mesterskab er langt den største turnering i Danmark. Jeg har deltaget i 2 DK-mesterskaber før (FIFA 14 & FIFA 15), hvor jeg nåede top 2 og top 8. Jeg tror virkelig, at jeg kan levere en anden solid præstation.”

“POWER LAN 1v1 og 2v2 bliver også meget spændende. 1v1 vil være en hård turnering med et højt niveau af spil. Det er en lukket turnering med de bedste 16 spillere fra Danmark, der deltager. “